BAŞKAN KARTOĞLU GENÇLİK YATIRIMLARINI ANLATTI

BAŞKAN KARTOĞLU GENÇLİK YATIRIMLARINI ANLATTI

Başakşehir Belediyesi, gençlik yatırımlarıyla, ilçe gençliğini geleceğe hazırlıyor. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, 15 – 21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında gençlik yönelik yatırımlarını anlattı. Gençleri, bu yatırımlardan istifade etmeye çağırdı.

365 gün gençlerin yanında

Teknolojinin artık hayatın merkezinde olduğunu söyleyen Başkan Kartoğlu, “Girişimcilik, bilişim teknolojileri, kişisel gelişim, tasarım, mekatronik ve akıllı şehirciliğin de aralarında bulunduğu onlarca alanda eğitim veriyoruz. 365 gün açık olan Başakşehir Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’mizde gençler gönüllerince vakit geçiriyor. Gençlerimizi motive etmek ve geleceğe hazırlamak için yarışmalar düzenliyor, robot teknolojisi, yapay zekâ alanlarında da eğitimler veriyoruz. Bu zamana kadar yüzbinlerce gencimize de ulaştık. BASE Espor Merkezi, Yeni Medya Akademi bünyesindeki YouTube ve Radyo Akademi’nin de yer aldığı 14 yıldızlı akademilerimiz ve Radyo Başakşehir ile yaşayan bir mekân hazırladık.” şeklinde konuştu.

“Eğitim, spor, izcilik ve daha fazlası”

Gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için birçok eğitim ve akademiyi de hayata geçirdiklerini belirten Başkan Kartoğlu, “Gençlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak Genç Kariyer Günleri’nden Mesleğe İlk Adım projelerinin de yer aldığı çok sayıda eğitimlerimiz bulunuyor. Bunun yanı sıra İstanbul genelinde 167 bin gencimize ulaştığımız İstanbul Gençlik Oyunları, Şamlar Tabiat Parkı’ndaki İzcilik Kampı, Enez Gençlik Kampı’nda gençlerimiz hem eğleniyor, hem öğreniyor. Özdemir Bayraktar Bilim Kültür ve Yaşam Parkı’mız, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Yaşam Parkı’mızın da yer aldığı birçok kültür yaşam merkezi ve gençlik merkezlerimizde yabancı dil eğitiminden tiyatroya, etütlerden müzik eğitimlerine kadar her alanda gençlerimizin yanındayız.” diye konuştu.  

c7fyp3kuvmzjahb4wpu9bIss.jpg

kcjsglpbbq1jtumprdtfeau6.jpg

wu3hfcgdyuwaer7lkjtxo6n9.jpg

18yhp2q6t0n57sgkdludoori.jpg

Itk49xsanlegeoq1uzlryjbx.jpg

qgpfnhoczkusmx8ia94ymtjv.jpg

st1riadc0pg5uvn7ohqxlsvh.jpg

vae0ndhrlge8cj6wkz9fpvc4.jpg

uy9czk7xqzweb2mco5engtl8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.