BAŞKAN KARTOĞLU: “GERİ DÖNÜŞÜMÜ BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜYORUZ”

BAŞKAN KARTOĞLU: “GERİ DÖNÜŞÜMÜ BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜYORUZ”

Başakşehir Belediyesi, sıfır atık kampanyası kapsamında Emlak Konut Fuat Sezgin İlkokulu’nda çeşitli etkinlikler düzenledi. Öğrencilerin çevre bilinci kazandığı ve gönüllerince eğlendiği etkinlikte, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’na gazeteci Hakan Çelik de eşlik etti.

Başakşehir’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan sıfır atık kampanyasına büyük destek veriliyor. Başakşehirli çocukların sıfır atık bilinci kazanması için her hafta okullarda eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. “Çocuklar Sıfır Atıkla Büyüyor” etkinliğinin bu haftaki adresi Emlak Konut Fuat Sezgin İlkokulu’ydu.

Başakşehirli çocuklar sıfır atıkla büyüyor

Öğrenciler, etkinlik boyunca hem eğlendi hem de çevre bilinci kazandı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu etkinliğe gazeteci Hakan Çelik ile birlikte katıldı.  Başakşehir’de çocukların sıfır atık ile büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Kartoğlu, geri dönüşüm çalışmalarını da büyük bir titizlikle yürüttüklerini söyledi.

“Sıfır atık Başakşehir’imizin güzelliğine güzellik kattı”

Çevre konusunda çocuk ve gençlere çok güvendiğini ifade eden Başkan Kartoğlu, “Sıfır atık Başakşehir’imizin güzelliğine güzellik kattı. Ne yaparsak onlar için yapıyoruz. Tüm komşularımız da bu konuya dört elle sarılıyor ve sahip çıkıyor. En iyisi için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Başakşehir’in çevreci öğrencilerini tebrik eden Başkan Kartoğlu, gazeteci Hakan Çelik ile birlikte geri dönüşüm malzemelerinden hazırlanan ürünlerin yer aldığı sıfır atık sergisini de ziyaret etti.

6xhq58sku0rhacszydgfajze.jpg

o8kuefnpcjpbhzctm2r6mhsr.jpg

m7l38sIpfttw5pqd2a0eevza.jpg

7ihgwy16bde4I3qqdntp2jjc.jpg

1i3nznIgp5prs74wlg2e8kqe.jpg

rvjsadmjpfbove5gyq3Ir10x.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.