BAŞKAN KARTOĞLU: “GÜVERCİNTEPE KAPALI PAZARI 1 YILDA TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ

BAŞKAN KARTOĞLU: “GÜVERCİNTEPE KAPALI PAZARI 1 YILDA TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ"

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, ilçe genelindeki okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Gençlere tecrübelerini aktaran Kartoğlu, gençlerin fikirlerini de dinliyor. TOKİ Kayaşehir Anadolu Lisesi’ndeki söyleşide Kartoğlu, öğrencilerle soru cevap etkinliği yapıp, ödüller dağıttı. Öğrenciler de merak ettikleri konular hakkında Başkan Kartoğlu’na sorular sordu. Sohbet havasında geçen programda Başkan Kartoğlu’na öğrencilerden destek ve ilgi büyük oldu.

"Kapalı pazar bitince ana caddelerimizden birini prestij cadde yapacağız“

Güvercintepe ve Altınşehir’de yapılan projeleri anlatan Başkan Kartoğlu, “Güvercintepe Kapalı Pazar'ın şu anda kaba inşaatı yapılıyor. Bir yıl sonra açılışı için uğraşıyoruz. Kapalı pazarı bitirdikten sonra açık pazarların hepsini iptal edeceğiz ve kapalı pazara taşıyacağız. Güvercintepe’nin ana caddelerinden birini meydanla birlikte prestij cadde ve prestij meydan haline getireceğiz. Altınşehir Millet Bahçemiz de bitti. İçinde kaykay pisti, bisiklet yolu, mola kafe gibi imkanlar var. Açılışını haftaya yapıyoruz." diye konuştu.

Gençlerin sanatsal faaliyetlerine destek

Sanatla ilgilenen gençlere bilgievi ve gençlik merkezlerinde eğitimler verildiğini ifade eden Kartoğlu, “Bizim bilgievlerimizde de gençlik merkezlerimizde de sanatsal faaliyetlerimiz var. Bunlar için hocalarımız var. Onlardan eğitim alabilirsiniz. Ayrıca profesyonelleşmek istiyorsanız akademilerle destek oluyoruz. Bizim sanat akademilerimiz var. Oradaki öğrencilerin birçoğu konservatuvar öğrencisi oluyor ya da yetenekleriyle sahneye çıkıyorlar.“ dedi.

bsefmtunprqvrxtjhzf2apy6.jpg

fs6bvqtnnjwdse8rbzpx2ml0.jpg

nra9ycaplv67tsh8rowdfoiy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.