BAŞKAN KARTOĞLU: “HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN VAR

BAŞKAN KARTOĞLU: “HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN VAR

Başakşehir Belediyesi, kadınların toplumdaki iş gücünü artırmak adına çalışmalarına aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel anlamlı bir program düzenledi. Sanatın yeni merkezi Şehir Sanat’ta düzenlenen programda Kadınlar Günü Özel Sergisi görücüye çıktı. Birbirinden güzel eserler Başakşehirliler tarafından büyük beğeni topladı.

Farklı meslek gruplarında çalışmalarını başarıyla sürdüren 6 kadına ödül takdim edilen programda, Başakşehir Belediyesi Kadınlar Korosu da muhteşem bir konseri verdi. Başakşehirli kadınlar yoğun ilgi gösterdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Programı’na Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, eşi Kübra Kartoğlu ile birlikte katıldı.  

“Arkamda dimdik duran eşim var”

Kadınların iş gücünün her alanında görmek istediklerini belirten Başkan Kartoğlu, “Eli öpülesi annelerimiz, arkamızda dimdik duran eşlerimiz var. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var. Benim de arkamda dimdik duran eşim var. Bu benim için de büyük bir güç. Kadınlarımızın dokunduğu her şey muhteşem oluyor.” şeklinde konuştu.

6xugx5thnydrmq2gzkarbk87.jpg

0rg4q1fjbeu6jcyn7zlwxua2.jpg

ngvdwfyatImxhk51tzw7sjob.jpg

egzvxhp7dlz3gsvfbfbhi1nt.jpg

0doqf9nafwxgsztpak4I5byv.jpg

eagbha4rnjfuwszc9tqvzpu0.jpg

gfkzn1jtn7frv3y29srxiabq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.