BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN BAŞAKŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERE “TOGG” SÜRPRİZİ

BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN BAŞAKŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERE “TOGG” SÜRPRİZİ

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” programında bu haftaki durağı Öğrenciden Armağan Anadolu Lisesi oldu. Başkan Kartoğlu, okula Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG ile giderek öğrenciler sürpriz yaptı. Kapıda TOGG’u görünce heyecanlanan öğrenciler, Türkiye’nin gururu olan aracı yakından incelemenin mutluluğunu yaşadı. TOGG’u gururlu gözlerle inceleyen öğrenciler, Başkan Kartoğlu ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan Kartoğlu, konferans salonunda öğrencilerden büyük alkış aldı. Eğitim ve iş hayatından bahseden Başkan Kartoğlu, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin merak ettiği konularda sorularını cevaplayan Kartoğlu, gençlerin taleplerini de dinledi.

“Hiçbir şey canımızdan kıymetli değil”

Kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde Ziya Gökalp Mahallesi’nde yeni bir projeye başlayacaklarını ifade eden Başkan Yasin Kartoğlu, “Hem Ziya Gökalp, hem de Şahintepe mahallelerinde kentsel dönüşüm başladı. Orada eski binalarımız var. Hızlıca yenilememiz lazım. Ziya Gökalp mahallemizde haftaya temel atma törenimiz var. Konutların temelini beraber atacağız. Hızlıca konutlarımızı yenileceğiz. Hiçbir şey canımızdan kıymetli değil.” diye konuştu.

“Girişimci gençlere destek oluyoruz”

Girişimcilik ile ilgili gelen bir soruyu da yanıtlayan Başkan Kartoğlu, “Girişimcilikle ilgili bizim yatırım desteklerimiz var. Yeni fikirleri olan, inovatif girişimlerde bulunan ya da kendisi ürün geliştiren bir arkadaşımız varsa bizim girişimcilik ve inovasyon yarışmamıza katılabilir. Yarışmalarda dereceye girenlere melek yatırımcılar ya da lojistik destekler veriyoruz. Projeleriniz varsa mutlaka yarışmalara katılın.” ifadelerini kullandı.  

kf8txhjhyrlmizaspo6ajcbd.jpg

m1u2syu4amovxqk5ewlfnwql.jpg

rzofzvd5oluek3kqp4bIsfs9.jpg

dv12izcykjherhoygsubf0ql.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.