BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN ÇEVRECİ ÖĞRENCİLERE TAM NOT

BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN ÇEVRECİ ÖĞRENCİLERE TAM NOT

Başakşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde başlatılan “Başakşehirli Çocuklar Sıfır Atıkla Büyüyor” etkinliği doludizgin devam ediyor. Her hafta farklı bir ilkokulda düzenlenen etkinliğe katılan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, öğrencilerin sıfır atıkla ilgili çalışmalarını gözlemliyor. Başkan Kartoğlu, Ahmet Kabaklı İlkokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin atık malzemelerden yaptığı ürünlere tam not verdi.

Sıfır atık defilesi görülmeye değerdi

Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun’un da katıldığı etkinlikte öğrenciler, atık malzemelerden hazırladıkları kıyafetlerle defile yaptı. Tek tek sahneye çıkan öğrencilerin kostümleri görülmeye değerdi. Öğrencilerin sıfır atığın önemine işaret ettiği mini gösteri de büyük alkış aldı.

Serginin açılışını Başkan Kartoğlu yaptı

Ahmet Kabaklı İlkokulu öğrencileri atık malzemelerden ürettikleri ürünleri de sergiledi. Serginin açılışını yapan Başkan Kartoğlu, öğrencileri gösterdikleri çabadan ötürü tebrik etti ve sıfır atık çalışmalarına sağlanan katkıdan dolayı okul yönetimine 50 bin liralık hediye çeki verdi.

Çevreci öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi

Başakşehir Belediyesi ekipleri, çevreci öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmesi için çeşitli gösteriler düzenledi. Minikler çok sevdikleri Başakgiller’le sahne alıp dans etti, Hacivat - Karagöz ve Nasreddin Hoca ile bol bol kahkaha attı. Çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarında da bulunuldu.

x57aje9uscu3hrvftz2lbkoI.jpg

4vcp7ky31wnl8fy2udhpnjqb.jpg

kmwivvfkxa4t71yer92ju0ps.jpg

daauzg5wvysrionsh89mt3I6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.