BAŞKAN KARTOĞLU'NDAN GENÇLERE BİLGİSAYAR UYARISI

BAŞKAN KARTOĞLU'NDAN GENÇLERE BİLGİSAYAR UYARISI

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Seninle Başardık” söyleşileri kapsamında ilçedeki okulları gezmeye devam ediyor. Her hafta bir ortaokul ve bir liseyi ziyaret eden Başkan Kartoğlu, Şamlar Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Kartoğlu, hayat tecrübelerini anlattı. Öğrencilerle ödüllü soru cevap etkinliği de gerçekleştiren Kartoğlu, merak edilen soruları cevaplamayı da ihmal etmedi.

“Bilgisayar başında saatlerce oturmayın“

Eğer profesyonel olarak e-spor ile ilgileniyorlarsa bilgisayar başında durabileceklerini ancak onun da kendine has egzersizlerinin olduğunu dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Hepimiz oyun oynamayı çok seviyoruz. BASE Espor Merkezi’nde de bizim profesyonel bir takımımız var. Biz de sizin yaşlarınızdayken oyun oynamayı çok seviyorduk. Bugün özellikle bir ağabey olarak hatırlatıyorum. Eğer profesyonel oyuncu olacaksanız saatlerce bilgisayar başında durabilirsiniz. Onun kendine has egzersizleri var. Ama sadece zevk için oynuyorsak lütfen uzun saatler bilgisayar başında oturmayalım. O zaman hem psikolojik anlamda hem de birtakım sağlık sorunlarımız başlayabilir. Mutlaka fiziksel sporda yapalım. Hep zinde kalalım.” ifadelerini kullandı.

“Geri dönüştürülebilir atıkları çöpe atmayalım”

Öğrencilere geri dönüşüm ile ilgili tavsiyelerde de bulunan Başkan Kartoğlu, “Geri dönüşümde muhteşem bir sonuç elde ettik ama şimdi sizlerden ailelerinizi uyarmanızı istiyorum. Geri dönüşüme atılması gereken materyalleri çöpe attırmıyorsunuz, geri dönüşüme kazandırıyorsunuz. Sonuç olarak yüzlerce, binlerce hatta milyonlarca ağacı hep birlikte kurtaracağız.” dedi.

kfzylxsa51gcg7vzI0wrl2iy.jpg

zhdwukogqne0mg4l9smiIu8k.jpg

ttqzaro5kehr1scmpnwplbl4.jpg

5yjvep67igbkucrk0q3tu1oo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.