BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN GENÇLERE TAVSİYELER

BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN GENÇLERE TAVSİYELER

Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER), eğitim programlarıyla her yaş grubundan Başakşehirlinin hayatına değer katıyor. Başakşehir Şehir Sanat’ta gerçekleştirilen BAKMER Genç Söyleşileri’ne eğitimci yazar Şule Kala konuk oldu. Kala, gençlerle manevi bir sohbet gerçekleştirdi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, söyleşide gençleri yalnız bırakmadı.

“Her zaman yanınızdayız”

Başakşehir gençliğinin her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Kendinizi geliştirmeniz için birçok imkânınız bulunuyor. Doğru meslek seçiminin yanı sıra, kendinizi ne kadar çok geliştirirseniz o kadar iyi yerlerde çalışma imkânına sahip olursunuz. Kültür yaşam merkezlerimizden gençlik merkezlerimize kadar Başakşehir’imizin dört bir yanında eğitim merkezlerimiz bulunuyor. Bunlardan mutlaka istifade edin. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Her şeyin en iyisini Başakşehir gençliği hak ediyor.” şeklinde konuştu.

kddvglhym68e9ui3kj2fzuav.jpg

ydvl3hrdukqajys9kozogtIc.jpg

mdi4qukrvw9jnabtbsgfpzI2.jpg

rfantIbtemgxmsqhhejzldcs.jpg

k2eu3obsmld0jzb4xj7ypgpz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.