BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN GENÇLERE TAVSİYELER

BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN GENÇLERE TAVSİYELER

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu,“Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm Var” söyleşileri kapsamında Hikmet Uluğbay Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Başakşehirli gençlere kendilerini geliştirme yönünde tavsiyelerde bulunan Başkan Kartoğlu, “Zamanınızı çok iyi değerlendirin ve +1’lerinizi çoğaltın. Her zaman tercih edilen olmak için çalışın” dedi. 

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm Var” söyleşileri kapsamında Hikmet Uluğbay Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.Başkan Kartoğlu, teknolojiden spora, kültür sanattan, eğitim yatırımlarına kadar gençlerle ilgili hayata geçirdiği tüm projeleri öğrencilere anlattı. Gençlerin fikirlerini ve hayallerini tek tek dinleyen Başkan Kartoğlu, kendi hayatından da örnekler vererek öğrencileri motive etti. 

“Fırsatları kaçırmayın”

Gençlere her alanda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyleyen Başkan Kartoğlu, “Güvercintepe Sezai Karakoç Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Mutlaka bu mekâna gidip o atmosferin tadına bakmanızı istiyorum. Her branşta uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alacaksınız. Hobilerinizi, merak ettiğiniz konuları ve geleceğe dair planlarınızı gerçeğe dönüştürmek için ilk adımı burada atabilirsiniz. Bu fırsatları kaçırmayın” dedi.

 

“Teknolojinin şehrinde yaşıyorsunuz”

Başakşehir’in her noktasında teknolojinin tüm imkânlarını da kullandıklarını belirten Başkan Kartoğlu, gençleri Başakşehir Living Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi’nde eğitim almaya davet etti. Living Lab’in özgün projelerin kuluçka yuvası olduğunu ifade eden Başkan Kartoğlu, “Robotik kodlamadan İHA eğitimlerine kadar her alanda eğitim alabilirsiniz.  Kendinizi geliştirin her zaman artı birleriniz olsun. Erken yaşta çalışma hayatına başlayın. İş hayatınız da her zaman tercih edilen olun” şeklinde konuştu.

Igmytmw0usk9fo3ccbeipn5v.jpg

dy4hulo2lzrn7qkrafs3dwmy.jpg

ozq5mgn0Iksxcsybjicvhygl.jpg

7hxdh8gy6sermwd2qrpmiIfp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.