BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN ZİYA GÖKALP MAHALLESİ’NDE MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ

BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN ZİYA GÖKALP MAHALLESİ’NDE MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yoğun programına rağmen Başakşehirli gençlerle buluşmalarına aralıksız devam ediyor. Her hafta farklı okulları ziyaret eden Başkan Kartoğlu’nun bu haftaki durağı TOKİ Mustafa Kutlu İmam Hatip Ortaokulu oldu. “Seninle Başardık” söyleşilerinde gençlerle bir araya gelen Başkan Kartoğlu, iş hayatı ve meslek seçimleri hakkında ipuçları verdi. Gençler, Kartoğlu’nu dinlemek için okulun konferans salonunu doldurdu.

“Ziya Gökalp’te dönüşüm hızlandıkça yeni sosyal alanlar da kuracağız“

Ziya Gökalp Mahallesi’nde yapımı tamamlanacak olan millet bahçesi projesinin ilk parçasının açıldığını dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “ Şu anda 1. Etap’tan Ağaoğlu’nun sonuna kadar büyük bir millet bahçesi projesine başladık. İlk parçasını bitirdik. İçinde kaykay pisti de var. Orası kullanılabilir şu anda. Proje devam ediyor. Ziya Gökalp Mahallesi’nde bulunan derenin kenarı, bisiklet ve yürüyüş yolları da olacak olan çok güzel bir millet bahçesi olacak. Ayrıca Ziya Gökalp’te dönüşüm hızlandıkça yeni sosyal alanlar da kuracağız. Ben de bir an önce dönüşsün istiyorum. Sosyal faaliyetler için gereken merkezlerimizi üretebilelim.” diye konuştu.

Ijravsfz0yre83ww4pnsfx1b.jpg

9pjiIbdtaxf76pzngom31zvh.jpg

sh619kji8l0t7yypnrfcgpkI.jpg

qmvasnl31hddwzjf9o76ublj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.