BAŞKAN KARTOĞLU: “TEMİZ BİR GELECEK HEPİMİZİN ELİNDE”

BAŞKAN KARTOĞLU: “TEMİZ BİR GELECEK HEPİMİZİN ELİNDE”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehirli gençlerle buluşmalarına aralıksız devam ediyor. Her hafta farklı okulları ziyaret eden Başkan Kartoğlu’nun bu haftaki ilk durağı Prof. Dr. Ahat Andican Ortaokulu oldu. “Seninle Başardık”söyleşilerinde gençlerle bir araya gelen Başkan Kartoğlu, iş hayatı ve meslek seçimleri hakkında ipuçları verdi. Gençler, Kartoğlu’nu tavsiyelerini ilgiyle dinledi.

“Sıfır atıkta marka şehir olduk”

Sıfır atık çalışmalarının Başakşehir’de ete kemiğe büründüğüne işaret eden Başkan Kartoğlu, “Sıfır atık konusundaki hassasiyetinizi çok iyi biliyorum. Başakşehir Belediyesi olarak geri dönüşümde ciddi mesafe kat ettik, marka şehir olduk. Geri dönüşümle birlikte, ilçedeki çöp atık miktarımızı da ciddi oranda düşürdük. Başakşehirli her atığın çöp olmadığının farkında ve bunun için büyük gayret gösteriyor. Yaşanabilir bir çevre ve temiz bir gelecek hepimizin elinde. Bu konuda çalışmalarımıza ilk günkü heyecanımızla devam edeceğiz.” diye konuştu.

rdwutrglp2d5qc6ze9ktbb8s.jpg

xjm14ycohyd7gn5kmevzlseb.jpg

qzyfoswmrzxsnIfbpyn5cbo1.jpg

gzqhucfjdnrowdapkIlb08rx.jpg

nevgzxmae4cknwhjl3yb8yz9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.