BAŞKAN KARTOĞLU: “UMUDUMUZ BAŞAKŞEHİR GENÇLİĞİNDE”

BAŞKAN KARTOĞLU: “UMUDUMUZ BAŞAKŞEHİR GENÇLİĞİNDE”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, çocuklar ve gençlerle ilgili programlarına ara vermeden devam ediyor. Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nda öğrencilerin atık malzemelerden yaptığı ürünlerin sergilendiği “Başakşehirli Çocuklar Sıfır Atıkla Büyüyor” programına katılan Başkan Kartoğlu, daha sonra İBB Yavuz Sultan Selim Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde “Seninle Başardık” söyleşisinde gençlerle bir araya geldi.

Başakşehir’in çevre elçisi öğrencileri iş başında

Başakşehir Belediyesi olarak ilçe genelinde geri dönüşüm konusunda seferberlik başlattıklarına dikkat çeken Başkan Kartoğlu, “Sergide emeği geçen tüm öğretmen ve komşularıma teşekkür ederim. Uzun zamandır okullarımızda öğrencilerimize geri dönüşümün önemini anlatıyoruz. Gençlere geri dönüşümü aşılıyoruz. Gençler, her evde birer elçi görevi üstlenerek, sıfır atığın önemini büyüklerine anlatarak evlerinde geri dönüşümü sağlıyor. Geri dönüşüm çocuklarımızla güzel bir geleceğe dönüşecek.” şeklinde konuştu.

“Özdemir Bayraktar Bilim Kültür Merkezi’ni açıyoruz”

Başkan Kartoğlu’nun ikinci durağı İBB Yavuz Sultan Selim Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Türkiye’nin yarınları için umutlarının Başakşehir gençliğinde olduğunu söyleyen Başkan Kartoğlu, “Tüm imkânlarımızla gençlerimizin yanındayız. Gerek kültür yaşam parklarımız, gerekse sosyal ve kültürel aktivitelerimizle gelişiminize katkı sağlamak için varız. Özdemir Bayraktar Bilim Kültür Merkezi’nde hazırlıklarımızı tamamladık, yakında açılışını yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

p7etkqd0lqhwffyIneoa5bmb.jpg

bnpey6j3hbzotiwmrcfmfxav.jpg

1czeteddmc9mx0kxlv587ysj.jpg

l0Iqejimfcqlzmrtpfdxbwj9.jpg

rbzqi9yx04ph6of5baqald3t.jpg

dplt5e4mlws0inep82z7t1vh.jpg

d5ruz6alkwgvxitnqog70tza.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.