BAŞKAN KARTOĞLU: “YAPI STOKUMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ”

BAŞKAN KARTOĞLU: “YAPI STOKUMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” programı kapsamında ilçedeki okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Gençlere verdiği önemle bilinen Başkan Kartoğlu, ikinci dönemin ilk programında Oyakkent Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Yoğun ilgiyle karşılaşan Kartoğlu, öğrencilerin taleplerini dinledi ve sorularını cevapladı.

“Yapı stokumuzu güçlendiriyoruz”

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Başakşehir’de yardım seferberliği ilan edildiğini belirten Başkan Kartoğlu, “Asrın felaketinin ardından yaraları sarmak için harekete geçtik. Yardım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.  Başakşehir, İstanbul’un en sağlam zeminine sahip ilçelerinin başında yer alıyor. Yapı stoklarımızın da büyük bir kısmı 1999 depreminden sonra yapıldı. Biz de riskli bina stokumuzu en aza indirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deprem riskini en aza indirmek için yapı stokumuzu güçlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Hayalleriniz sizi başarıya ulaştıracak”

Başakşehir’de gençlerin kendilerini geliştirecekleri çok sayıda merkez bulunduğuna işaret eden Başkan Kartoğlu, “Kültür yaşam merkezlerinden bilgievlerimize, spor parklarımızdan millet kıraathanelerimize kadar size uygun harika mekânlar var. Bu mekânlardan istifade etmenizi istiyorum. Gidin, keşfedin, okuyun, araştırın ve en önemlisi ise kendinizi geliştirmek için hayal kurun. Hayalleriniz sizi başarıya ulaştıracaktır.” şeklinde konuştu.

nswzemk0ysfhjiqbtfgyrlgn.jpg

zgsxkvxmcrq3h8qdjpyaoeob.jpg

4iyavqzw0wbImfx8klmusq3a.jpg

amagjj30btcwxis5xu6uy89b.jpg

w7a5k1ioxpces9yohrjlvjef.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.