Başkan Yıldız Görüntülü Bağlantı İle Kefken Kampı’ndaki Gençleri Selamladı

Başkan Yıldız Görüntülü Bağlantı İle Kefken Kampı’ndaki Gençleri Selamladı

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kefken Çevre Yaz Kampı’nda düzenlenen söyleşiye görüntülü bağlantıyla katılarak gençleri selamladı. Gençlerle sohbet eden Başkan Yıldız, kendilerini "Payitaht: Abdülhamid" dizisinin setine götürme sözü verdi.

Beyoğlu'nun, deniz ile ormanın, mavi ile yeşilin birleştiği yerdeki en güzel mahallesi Kefken Çevre Yaz Kampı, 16. Sezonun ilk misafirlerini ağırlıyor. Sanatsal ve sportif branşlarda verilen eğitimlere katılarak tatillerini verimli bir şekilde geçiren öğrenciler, düzenlenen söyleşilerle de sevdikleri yazarlarla buluşuyor. Öğrencilerin her yıl dört gözle beklediği kampın ilk söyleşisinin konuğu Yazar Selman Kayabaşı oldu. Gençlerle hoş bir sohbet gerçekleştiren Yazar Kayabaşı, öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı.

BAŞKAN YILDIZ GÖRÜNTÜLÜ BAĞLANTIYLA ÖĞRENCİLERİ SELAMLADI

Yoğun ilgi gören sohbete Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da görüntülü bağlantıyla katılarak gençleri selamladı. Gençlerle sohbet ederek iyi bir tatil geçirmelerini dileyen Başkan Yıldız, gençlerin taleplerini de geri çevirmedi. Başkan Yıldız, ünlü oyuncularla da tanışmak istediklerini söyleyen öğrencilere "Payitaht: Abdülhamid" dizisinin setine götürme sözü verdi. Taleplerine olumlu cevap alan gençler büyük mutluluk yaşadı.

EĞİTİMLE EĞLENCE BİR ARADA

Her hafta farklı öğrenci gruplarını ağırlayan kapta öğrencilere; futbol, basketbol, voleybol, geleneksel çocuk oyunları, okçuluk, satranç, yüzme ve masa tenisi olmak üzere 8 farklı sportif branşta eğitimler veriliyor. Yeşilay eğitimleri ile de öğrenciler madde ve teknoloji bağımlılığı üzerine atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda aidiyet duygusu yüksek ve ülkesine bağlı gençler yetiştirmek amacıyla değerler eğitimi veriliyor.


Kaynak: Beyoğlu Belediyesi








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.