Beyoğlu’nda Yaz Spor Okulları İle Eğitime Ara Vermek Yok!

Beyoğlu’nda Yaz Spor Okulları İle Eğitime Ara Vermek Yok!

Her yıl binlerce çocuğu sporla tanıştıran Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları, bu yaz da yoğun ilgi gördü. Futboldan voleybola, yüzmeden masa tenisine kadar 11 farklı branşta ücretsiz olarak verilen eğitimler çocukların ve ailelerinin yüzünü güldürdü.

Beyoğlu Belediyesi tarafından çocukların ve gençlerin yaz tatillerini verimli ve aktif geçirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Yaz Spor Okulları, bu yaz da yoğun ilgi gördü. Okulların kapanmasıyla birlikte Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’ne ve Semt Konaklarına başvurarak kayıt olan çocuklar eğitimlere başladı. Futboldan voleybola, yüzmeden masa tenisine kadar 11 farklı branşta ücretsiz olarak verilen eğitimler çocukların ve ailelerinin yüzünü güldürdü. Binlerce öğrenci bu yıl da uzman eğitmenler eşliğinde sağlıklı yaşamın kapılarını araladı.

11 FARKLI BRANŞTA ÜCRETSİZ EĞİTİM

Beyoğlu Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Yaz Spor Okullarında, 7-14 yaş arası çocuklara alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimler veriliyor. 26 farklı noktada eğitimlerin verildiği Yaz Spor Okulları; Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Tenis, Satranç, Savunma Sporları, Jimnastik, Masa Tenisi, Yelken ve Yüzme branşları bulunuyor.


Kaynak: Beyoğlu Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.