Beyoğlu Hayvan Barınağı Pırıl Pırıl Oldu

Beyoğlu Hayvan Barınağı Pırıl Pırıl Oldu

Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nda hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. 400 metrekarelik alan baştan aşağı yıkanarak özel ilaçlarla dezenfekte edildi.

Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, üç gün tatili fırsat bilerek Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nda hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Barınakta yaşayan hayvanlara daha hijyenik bir yaşam ortamı sunmak amacıyla başlatılan çalışma kapsamında 400 metrekarelik alan basınçlı yıkama makineleri, ıslak-kuru elektrik süpürgeleri ve zemin temizleme otomatlarıyla kirlerden arındırıldı. Temizlik çalışmalarının ardından barınak baştan aşağı özel ilaçlarla dezenfekte edildi. Çalışmayla birlikte minik dostlarımız daha temiz ve hijyenik bir yaşam alanına kavuşmuş oldu.

HER ŞEY MİNİK DOSTLARIMIZ İÇİN

Hayvanların yaşam alanlarının temizliğine her zaman çok önem verdiklerini belirten Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Metin Topcan, “Üç günlük tatili fırsat bilerek barınağımızda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdik. Barınağımızı önce yıkayıp güzelce temizledik. Daha sonra da salgın hastalıkların önlenmesi için ilgili makamlardan onayı alınmış ilaçlarla dezenfekte ettik. Her şey minik dostlarımıza daha sağlıklı ve temiz yaşam alanları sunmak için” dedi.


Kaynak: Beyoğlu Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.