BİLYALI TORNETTE İSTANBUL ŞAMPİYONLARI BAŞAKŞEHİR’DEN

BİLYALI TORNETTE İSTANBUL ŞAMPİYONLARI BAŞAKŞEHİR’DEN

Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları’nda bilyalı tornet kategorisinde final mücadelesi nefesleri kesti. Kızlar ve erkeklerde 39 ilçeden dörder takım şampiyonluk kupası için ter döktü. Yağışlı havanın da etkisiyle araçların kontrolünün zorlandığı yarışlarda kıyasıya rekabet yaşandı. Yarışlar sonucunda hem erkeklerde, hem de kızlarda şampiyonluk kupası Başakşehirli öğrencilerin oldu.

Şampiyonlardan Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür

Erkeklerde şampiyonluğa uzanan ekip, 18.80 saniyelik derecesiyle Başakşehir Ömer Döngeloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Ahmet Alpdemir ve Muharrem Talha Koluksa oldu. Kızlarda ise 20.49 saniyelik derecesiyle Başakşehir TOKİ Kayaşehir Anadolu Lisesi’nden Suzan Duman ve Şevval Deniz birinciliği kazandı. Final mücadelelerinde dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları takdim edildi.

“Şampiyon olacağıma inanıyordum”

Şampiyonlar, elde ettikleri başarıdan ötürü mutlu olduklarını söyledi ve Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Yarışların eğlenceli geçtiğini dile getiren Ahmet Alpdemir, “Güzel bir yarıştı. Bayağı eğlenceli geçti. 39 ilçeden son 5 okul arasına kaldık ve şampiyon olduk. Çok güzel bir his. Şampiyon olacağıma inanıyordum.” dedi.

“Yarışlar eğlenceli ama zordu”

İstanbul şampiyonu olacaklarından emin olduğunu söyleyen Suzan Duman, “ Buraya kendimizden emin bir şekilde geldik. Yarışlar eğlenceliydi ama bir o kadar da zordu. Başakşehir Belediyesi’ne böyle bir turnuva düzenlediği için teşekkür ederiz.” diye konuştu.

lfpq5wIhsqbrtcy3n4p0lwxm.jpg

4miqc87kj9ndk0wseobgrhna.jpg

qujmvnrlpIkmt73zsuh2y4bq.jpg

hzrtsptuwuy32zymcrjsmvox.jpg

jbpc4kgmhnt128l6asrscklq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.