DERYA PERVANOĞLU BAŞAKŞEHİRLİ KADINLARIN KALBİNE DOKUNACAK

DERYA PERVANOĞLU BAŞAKŞEHİRLİ KADINLARIN KALBİNE DOKUNACAK

Başakşehir Belediyesi, ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği mukabele programı ile manevi değerler eğitmeni Derya Pervanoğlu’nu Başakşehirli kadınlarla bir araya getirdi. Pervanoğlu, “Kitabımızdan Hayatımıza Hikmetler” programında ramazan ayı boyunca Başakşehirli kadınların kalbine dokunacak.

Başakşehir Belediyesi, ilçedeki kadınlara yönelik çalışmalarına ramazanda da ara vermeden devam ediyor. Manevi değerler eğitmeni Derya Pervanoğlu, on bir ayın sultanı ramazan ayı boyunca Başakşehirli kadınların kalbine dokunacak. Başakşehirli kadınların yoğun ilgi gösterdiği programa Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun eşi Kübra Kartoğlu da katıldı.

Kitabımızdan hayatımıza hikmetler…

Pervanoğlu, “Kitabımızdan Hayatımıza Hikmetler” mukabele programının ilkinde Başakşehirli kadınlarla bir araya geldi. Ramazan ayı boyunca Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde olacaklarını ifade eden Pervanoğlu,  ayetlerdeki hikmetleri düşünmeye ve anlamaya yönelik bir program hazırladıklarını söyledi.

“Kuran bize ne diyor?”

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından cüzlerde ne anlatıldığına dair özet sunumlar yapılacağını belirten Pervanoğlu, “Özet sunumlarımızla ‘Kuran bize ne diyor?’ sorusunun en yalın, en anlaşılır cevaplarına ulaşmayı amaçlıyoruz. Her güne özel günün hadisi, günün esması, günün kavramı, günün iyiliği, günün duası tavsiyeleri hazırladık. Bu tavsiyelerle, edindiğimiz bilgileri pratiğe geçirmeyi ve günlük aktivitelerle canlandırmayı ümit ediyoruz” dedi.

Derya Pervanoğlu’nun hazırladığı “Kitabımızdan Hayatımıza Hikmetler” programı, ramazan ayı boyunca her gün 13.00 ila 15.00 saatleri arasında Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

6et8d0wr1ry2kbmqaoxgpzh3.jpg

gx6xjepfkwchpkteq1Imosjy.jpg

o5wspfqhmyf1dl92wchacvb0.jpg

b1vpn5347lI06wtepr2myvrd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.