DERYA PERVANOĞLU İLE HAFTANIN ŞİFASI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

DERYA PERVANOĞLU İLE HAFTANIN ŞİFASI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Geçen ekim ayında başlayan ve 20 hafta süren Derya Pervanoğlu ile Haftanın Şifası eğitimleri, Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde düzenlenen final programı ile sona erdi. Manevi değerler eğitmeni Derya Pervanoğlu’nun anlatımlarının yanı sıra merak edilen konuların ele alındığı eğitimlerde, Başakşehirli kadınlara birey, çevre ve toplum özelinde manevi eğitimler verildi. İlgiyle takip edilen eğitimlerin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

“Değerlerimiz üzerinden şifalanmaya başladık”

Eğitimlerde her hafta farklı konularda değerler ve değmezleri konuştuklarını dile getiren Derya Pervanoğlu, “20 haftalık eğitimimizde öncelikle bireyliğimizi geliştirmek üzere değerlerimiz üzerinden şifalanmaya başladık. Değerlerimiz ve değmezlerimiz üzerinden konuştuk. Duygularımız, düşüncelerimiz ve davranışlarımızı ne kadar bir araya getirebileceğimizi gördük.” diye konuştu.

“İnsanlar klasik ve modern eğitimin karmasına aç”

Eğitimlerde önemli tespitler de yaptığına işaret eden Pervanoğlu, “Eğitimleri verirken hissettiğim, insanların klasik ve modernin birbirinden bağımsız görülerek eğitime tabi tutulduğu oldu. İnsanlık olarak ya geçmişi ya da moderniteyi idealize ediyoruz. İkisini bir araya getirerek ortaya bir eğitim koyduğumuzda, insanların aslında ne kadar buna aç olduğunu fark ettim. Buna biraz katkım olduğunu düşünerek çok mutlu oldum.” ifadelerini kullandı.  

m9rhIg5mls7xaekuospxunpv.jpg

qhd1pdIes58jaiwog9p7re3h.jpg

vbalcyrkomuwIdpvms07tacr.jpg

sy2I4maovqmpplfigxrba6q9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.