GENÇLERDEN BAŞKAN KARTOĞLU’NA ÇEVRECİ HEDİYE

GENÇLERDEN BAŞKAN KARTOĞLU’NA ÇEVRECİ HEDİYE

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen söyleşiler kapsamında Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konuğu oldu. Gençlere ilçe genelindeki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kartoğlu, soruları da tek tek cevapladı.

“Geri dönüşüm geleceğimiz”

Geri dönüşümde önemli bir yol kat ettiklerini belirten Başkan Kartoğlu, “Geri dönüşümü çok önemsiyoruz. Başakşehir’in genelinde başlattığımız geri dönüşüm çalışmalarımıza gençlerin de destek olmasını istiyoruz. Sizin bu konuda ne kadar hassas olduğunuzu da biliyorum. Geri dönüşüm bizim geleceğimiz.” dedi.

“Boş zamanınız olmasın”

Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Kartoğlu, “Başakşehir gençliği zamanını dolu dolu geçirmeli. Boş vakitlerinizi çok iyi değerlendirin. Kişisel gelişiminiz için öyle bir program hazırlayın ki boş zamanınız olmasın.” şeklinde konuştu. Keyifli sohbetin sonunda öğrenciler, Başkan Kartoğlu’na atık camlardan yaptıkları çerçeve hediye etti.

dvxdyoo6lbegjpa1c90ftzut.jpg

lvk1lwyfhddgeotsaz2049jz.jpg

dwnafltjh1gneukhI6fgkweu.jpg

pa5vm9w2dnjIo3t1u4l6ysom.jpg

qzdvd6m0asvj1flIaxqgxplk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.