HALİL NECİPOĞLU İLAHİLERLE BAŞAKŞEHİRLİLERİ MEST ETTİ

HALİL NECİPOĞLU İLAHİLERLE BAŞAKŞEHİRLİLERİ MEST ETTİ

Başakşehir Belediyesi, ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği kitap fuarı ve çocuklara yönelik gösterilerin yanı sıra sevilen isimleri ilçe sakinleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ramazan çadırına konuk olan tasavvuf müziği sanatçısı Halil Necipoğlu, seslendirdiği ilahilerle Başakşehirlileri mest etti.

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği ramazan etkinlikleri, ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Başakşehir Kent Meydanı’ndaki çadırda gençler ve yetişkinler kitap fuarı gezerken, ilçenin küçük sakinleri ise iftar ve teravih namazı arasındaki Hacivat ve Karagöz, jonglör ve sihirbaz gösterileriyle eğlendi.

Tasavvuf müziğinin sevilen sesi sahne aldı

Sevilen birçok ismin misafir olduğu ramazan çadırın bugünkü konuğu tasavvuf müziği sanatçısı Halil Necipoğlu oldu. Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda jüri üyeliği de yapan Necipoğlu, Başakşehirlilere güzel bir ramazan akşamı yaşattı. Necipoğlu, “Demedim mi”, “Aşk ile Allah Diyelim”, “Ya Hannan Ya Mennan”, “Saladır Mümine Gelsin” gibi sevilen ilahileri Başakşehirliler için söyledi.

4hx1tyrulnmhfztog5sm7spz.jpg

kfa67x9udpqehlysvlrzsk84.jpg

j6lrt4d9bynhhx1kecwp0vr2.jpg

8mqwejvkd4sbgirnysuhjl10.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.