HAMİLELİK VE SONRASINDA ERKEKLER EŞLERİNE NE KADAR YARDIMCI OLUYOR?

HAMİLELİK VE SONRASINDA ERKEKLER EŞLERİNE NE KADAR YARDIMCI OLUYOR?

ANNE VE BEBEK SAĞLIĞI ARAŞTIRMA SONUÇLARI AÇIKLANIYORBakırköy Belediyesi ve Biocodex işbirliği ile Türkiye’nin..

ANNE VE BEBEK SAĞLIĞI ARAŞTIRMA SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

Bakırköy Belediyesi ve Biocodex işbirliği ile Türkiye’nin daha sağlıklı nesil ve daha bilinçli annelere sahip olması amacıyla düzenlenen “Anne biliyor musun?” paneli 17 Mayıs-Cuma günü( saat 13.30 basın toplantısı,14.30 panel) yapılacak.

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilecek panel öncesinde saat 13.30’da düzenlenecek basın toplantısı ile ; Biocodex tarafından Türkiye genelinde anne ve bebek sağlığı konusunda yapılan araştırmanın da sonuçları açıklanacak. Araştırma ile; anne ve bebek sağlığının yanı sıra gerek hamilelik gerekse de sonrasında erkeklerin eşlerine ne kadar yardımcı oldukları da gözler önüne serilecek.

Etkinliğe konuşmacı olarak; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Biocodex Türkiye Pazarlama Müdürü Kerim Erkayran, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Nilgün Doğan Öztürk ve Doğuma Hazırlık Uzmanı, Ebe Pınar Mallı katılacak. Konuşmacılar; anneler, babalar ve anne adaylarının kafasındaki bir çok sorunun cevaplarını izleyenlerle paylaşacaklar.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da 14.30’da başlayacak panele tüm anneleri ,babaları ve anne adaylarını davet etti. Başkan Kerimoğlu, saat 14.00’de Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’ndan da ücretsiz servislerin hareket edeceğini de sözlerine ekledi.

 

YER: Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Eğitim Salonu(Sakızağacı Mah. Kennedy Cad. No: 99- Bakırköy)

TARİH: 17 Mayıs 2019-Cuma

SAAT: 13.30


Kaynak: Bakirköy Belediyesi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.