İBRAHİM SADRİ ŞİİRLERİNİ BAŞAHŞEHİRLİLER İÇİN OKUDU

İBRAHİM SADRİ ŞİİRLERİNİ BAŞAHŞEHİRLİLER İÇİN OKUDU

Başakşehir Belediyesi, ramazan etkinlikleri kapsamında televizyon programcısı ve şair İbrahim Sadri’yi sevenleriyle bir araya getirdi. Sadri, hafızalara kazınan unutulmaz eserleri bu kez Başakşehirliler için söyledi.

Başakşehir Kent Meydan’ında gerçekleştirilen ramazan etkinliklerinde bir hafta geride kaldı. Başakşehir Belediyesi, yoğun katılımın olduğu etkinliklerde birbirinden değerli isimleri Başakşehirlilerle buluşturmaya devam ediyor.

Sezai Karakoç’un unutulmaz şiirini okudu

Teravih namazının ardından düzenlenen etkinliklerde sahneye çıkan İbrahim Sadri, Başakşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Sadri’nin şiir dinletisi gönülleri mest etti. Türki edebiyatının önemli kalemlerinden merhum Sezai Karakoç’un unutulmaz şiirlerinden biri olan “Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine” isimli eserini okuyan Sadri, Başakşehirlilere duygu dolu anlar yaşattı. Sezai Karakoç’un hayatımızda önemli bir yeri olduğunu ifade eden Sadri, “Merhum Sezai Karakoç’u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

vkotkuqdfe7r58a9z0cyrvzh.jpg

0vnk5bcyhxvm9rmansufgz3i.jpg

blfoa0nqvigmqpkdgrj8fuov.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.