İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI HEYECANINA ESENYURTLU GENÇLER DE KATILDI

İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI HEYECANINA ESENYURTLU GENÇLER DE KATILDI

İstanbul Gençlik Oyunları heyecanını okullara taşıyan usta radyocu Serdar Gökalp, Esenyurt Fatih Sultan Mehmet Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Gökalp hem oyunlar hakkında gençlerin merek ettiği soruları cevapladı, hem de gençleri oyunlara katılmaya davet etti.

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları, İstanbul’un dört bir yanındaki gençlerle buluşmaya devam ediyor. İstanbul Gençlik Oyunları Sohbetleri programı ile her hafta farklı bir okulda gençlerle buluşan radyocu Serdar Gökalp’ın son durağı Esenyurt Fatih Sultan Mehmet Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu.

Başakşehir’de gençler için A’dan Z’ye faaliyet

Gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştiren usta radyocu, “İstanbul Gençlik Oyunları ile sizleri sporla buluşturarak, sporu sevmenizi istiyoruz. Siz sporla buluşuyorsunuz, biz de sizinle. Başakşehir Belediyesi, sadece gençlik oyunlarıyla değil, Başakşehir Living Lab’de espor, radyo, gazetecilik ve yeni medya, dublaj, yeni medya ve birçok akademi ile siz gençlerin geleceğine destek oluyor” dedi.

aarokxnqhrymbfg2fnpmdbdu.jpg

zhngisywvphdf5ktbqujjrdx.jpg

ktpjgbkqqhyex8juw02vIzy5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.