İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI’NDA HEYECAN YENİDEN BAŞLADI

İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI’NDA HEYECAN YENİDEN BAŞLADI

Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları’nda heyecan kasırgası kaldığı yerden devam ediyor. Oyunlar kapsamında Başakşehir’deki ortaokulların katıldığı kızlar masa tenisi turnuvası ile liseler arası kızlar badminton turnuvasında final mücadeleleri nefesleri kesti. 

Badminton turnuvasının finali Kayaşehir Kültür Yaşam Parkı’nda yapıldı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleler sonunda ilk üç sırayı Öğrenciden Armağan Anadolu Lisesi öğrencileri aldı. Ayşe Şeker şampiyon olurken; Şevval Yaren Atalay ikinciliği, Zeynep İdil Emren üçüncülüğü elde etti.

Kayaşehir Kültür Yaşam Parkı, ortaokullar arası kızlar masa tenisi turnuvasına da ev sahipliği yaptı. 7 okuldan 28 öğrencinin katıldığı finallerde İBB Yavuz Sultan Selim Kız Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’ndan Ravza Öztürk şampiyon oldu. TOKİ Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Zeynep Ela Aygün ile Azra Şeyma Bilgiç, ikinci ve üçüncü olmayı başardı.

cIafwxtwzgr6ki0cbghoaye1.jpg

dfz2jnrxape70mycwjnpe5o9.jpg

sdIptjy1ul0g7iq2ze3nkdwv.jpg

qfhokyafI1rcvgbsmdly02wv.jpg

jsktcostrwj6gxblq9z128ey.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.