İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI’NIN EN HIZLI SPORCUSU BELLİ OLDU

İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI’NIN EN HIZLI SPORCUSU BELLİ OLDU

İstanbul Gençlik Oyunları kapsamında düzenlenen liseler arası erkekler kros yarışmasını Büyükçekmece Münevver Kemal Özver Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Umutcan Söylemez kazandı. Küçük erkekler basketbol turnuvasında ise Özel Bahçeşehir Ortaokulu, Başakşehir şampiyonu olmayı başardı.

Başakşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları’nda finaller tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda liseler arası erkekler kros yarışmasının İstanbul finali Şamlar Tabiat Parkı’nda koşuldu. 3,2 kilometrelik zorlu parkuru Büyükçekmece Münevver Kemal Özver Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden Umutcan Söylemez, 12 dakikalık derecesiyle birinci olarak tamamladı.

Madalya ve ödüllerini törenle aldılar

Söylemez’i 12 dakika 1 saniyelik derecesiyle Bahçelievler Çobançeşme Şehit Sedat Mekan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Enes Silan takip etti. Yarışmanın üçüncü ise 12 dakika 9 saniyelik derecesiyle Küçükçekmece TOKİ Atakent Spor Lisesi öğrencisi Muhammed Hazar oldu. Genç sporculara madalya ve ödülleri düzenlenen törenle verildi.  

Özel Bahçeşehir Ortaokulu

Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı’nda düzenlenen küçük erkekler basketbol turnuvasında ise şampiyonluk kupasını Özel Bahçeşehir Ortaokulu takımı kaldırdı. Özel Sevinç Ortaokulu’nun ikinci olduğu turnuvada Özel Vega Ortaokulu üçüncülüğü elde etti.   

 

 

6gwyuxuydv2pphnsomh3o0c7.jpg

lina4yuIpawszmehmxroktgv.jpg

sivse3m5ua2qncgq1twkel40.jpg

pqIvew5nwduby0gzepmt6kfg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.