Kadınlara Özel Seminer

Kadınlara Özel Seminer

Sultangazi İbn-i Sina Kültür Sanat ve Sağlık Sezonu kapsamında Aile Danışmanı Rukiye Karaköse, SU-MEKAN’da kadınlarla b..

Sultangazi İbn-i Sina Kültür Sanat ve Sağlık Sezonu kapsamında Aile Danışmanı Rukiye Karaköse, SU-MEKAN’da kadınlarla buluştu. Karaköse, mutlu aile olmanın püf noktalarını anlattı.

Tiyatrodan seminere, farkındalık eğitimlerinden çocuk etkinliklere birçok etkinlik Sultangaziİbn-i Sina Kültür Sanat ve Sağlık Sezonu kapsamında Sultangazililerin beğenisine sunulmaya devam ediyor.

Bu kez Aile Danışmanı Rukiye Karaköse, Sultangaziİbn-i Sina Kültür, Sanat ve Sağlık Sezonu kapsamında Sultangazili kadınlarla buluştu. Karaköse,Sultangazi Kadın Kültür Sanat ve Mesleki Eğitim Akademisi(SU-MEKAN)’nde verdiği seminerde mutlu aile olmanın sırlarını anlattı.

Aile Danışmanı Rukiye Karaköse, ailenin temel sorumluluklarını anlatırken, eşler arası iletişimi, sorun çözmenin önemini de ele aldı. Karaköse, kişiliğin değil, davranışların değişebileceğinin altını çizerek karşı tarafı değiştirmektense olduğu gibi kabul etmenin daha kolay olduğunu da belirtti.


Kaynak: Sultangazi Belediyesi




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.