Marmaracık Kampı Sultangazili Gençleri Ağırladı

Marmaracık Kampı Sultangazili Gençleri Ağırladı

Sultangazili Gençler, doğa kamplarında bir araya geldi. Rota bu kez Marmaracık Gençlik ve Eğitim Kampı'na çevrildi...

Sultangazili Gençler, doğa kamplarında bir araya geldi. Rota bu kez Marmaracık Gençlik ve Eğitim Kampı'na çevrildi. Öğrenciler düzenlenen sportif ve kültürel faaliyetlerle keyifli bir hafta sonu geçirme fırsatı buldu.

Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren Sultangazi Belediyesi, gençleri doğayla buluşturmaya devam ediyor. Bolu, Kastamonu ve Çanakkale kamplarının ardından son durak İstanbul Sarıyer oldu.  Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında ilçede ikamet eden kız öğrenciler 11-13 Ekim tarihinde, erkek öğrenciler de 18-20 ekim tarihinde Sarıyer'de bulunan Marmaracık Gençlik ve Eğitim Kampı'nda ağırlandı. Gençlerin ulaşım, konaklama gibi ihtiyaçları Sultangazi Belediyesi tarafından karşılandı.

Konaklama dörtlü gruplar halinde bungalov evlerde yapıldı. Öğrenciler kampta futbol, badminton, basketbol, voleybol, yüzme, tenis, masa tenisi, tekvando, karate gibi farklı sporları deneyimleme fırsatı buldu. Güzel hava sporlar birleşince ortaya renkli görüntüler çıktı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, gençleri yalnız bırakmadı. Kamp alanını ziyaret eden Başkan Dursun, gençlerin kaliteli zaman geçirmesinin önemine dikkat çekti, "Gençlerimiz burada şehrin karmaşasından uzak, doğa ve sporla iç içe iki gün geçirdi. Gençlerimizin sosyalleşmesi, keyifli zaman geçirmesi bizim için çok kıymetli. Bu etkinliklerin devam etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Grup oyunlarıyla güzel vakit geçiren öğrenciler, müziğe de doydu. Müzik öğretmeni, öğrenciler için bağlama çaldı. Ardından kampın çevresindeki doğal güzellikleri keşfetmek için öğrenciler için yürüyüş düzenlendi. 


Kaynak: Sultangazi Belediyesi


















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.