Okullara 93 Ton Temizlik Malzemesi Desteği

Okullara 93 Ton Temizlik Malzemesi Desteği

Sultangazi Belediyesi, okullara temizlik malzemesi desteği veriyor. 86 okula 93 ton temizlik malzemesi dağıtıldı. Yunus Emre İlkokulu'na..

Sultangazi Belediyesi, okullara temizlik malzemesi desteği veriyor. 86 okula 93 ton temizlik malzemesi dağıtıldı. Yunus Emre İlkokulu'na malzemeler verilirken Belediye Başkanı Av. Abdurraman Dursun da öğrencileri ziyaret etti. 

2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okullara verdiği desteği daha da artıran Sultangazi Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Eğitim yuvalarının fiziki kalitesinin artması için her türlü desteği verirken öğrencilerin sağlığı da düşünülüyor. Bu kapsamda okullara tonlarca temizlik malzemesi yardımı yapılıyor.

Öğrencilerin kişisel hijyen ve sağlığını önemseyen Sultangazi Belediyesi ilçedeki 86 okula öğrenci sayısıyla orantılı sıvı sabun, yüzey temizleyici ve çamaşır suyu takviyesinde bulundu. 93 ton temizlik maddeleri belediye ekipleri tarafından okullara dağıtıldı.

Yunus Emre İlkokulu'na malzemeler teslim edilirken  Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun da öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Dursun, başarı temennisinde bulundu. Onlarla tek tek fotoğraf çektirdi. 

 


Kaynak: Sultangazi Belediyesi










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.