“MAVİ KUŞ” BAŞAKŞEHİR’DE MUTLULUĞA KANAT ÇIRPTI

“MAVİ KUŞ” BAŞAKŞEHİR’DE MUTLULUĞA KANAT ÇIRPTI

Usta yazar Mustafa Kutlu’nun “Mavi Kuş” adlı eserinden aynı isimle sahneye uyarlanan oyun, Başakşehir Emin Saraç Kültür Yaşam Merkezi’nde Başakşehirli tiyatroseverlerle buluştu. Anadolu’dan bir yol hikâyesinin anlatıldığı oyun, ilk günkü heyecanla izlendi.

Sürprizlerle dolu bir yol hikâyesi

Bozkırda uzak bir kasabada “Mavi Kuş” otobüsünde yolları kesişen bir grup yolcunun trene yetişmeye çalışırken yaşadıkları sürprizlerle dolu yol hikâyesi, oyuncuların performansının yanında dekorasyonuyla da bir kez daha beğeni topladı.

Ustalar ve çıraklar aynı sahnede

Başakşehir Tiyatro Akademisi’nde eğitim alan öğrenciler ve eğitmenleri aynı sahnede buluşturan “Mavi Kuş”, eğitimin üretime dönüşmesi açısından önem taşıyor. Her gösterimde keyifle izlenen oyunda; Alican Turan, Alper Siyambaş, Aykut İspir, Barış Bilgiç, Bayram Samet Karakaş, Begüm Akkaya, Deniz Akkaya, Ebubekir Bulut, Eren Üzger, Evrim Artut, Harun Özüağ, Mehmet Solmaz, Mukaddes Kurmuş, Mücahit Koçak,  Oğuz Cabir Arslan, Oğuzhan Özcan, Sevilay Şimşek, Yağmur Şayir, Yakup Denli, Yusuf Sırma ve Yusuf Türk rol alıyor.

j9xIkuunh6xpqqrcg5pvthz7.jpg

yoc10w5clndtfsriflbzmgtq.jpg

dosarozk6khhqizebfv13p4x.jpg

xqzmma2fost3r08jzrIh5dfn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.