MEHMET ERCAN ŞİİRLERİYLE BAŞAKŞEHİRLİLERİ MEST ETTİ

MEHMET ERCAN ŞİİRLERİYLE BAŞAKŞEHİRLİLERİ MEST ETTİ

Başakşehir Belediyesi’nin ramazan etkinliklerinde radyo programcısı ve yazar Mehmet Ercan, ilçe sakinleriyle buluştu. Ercan, şiir ve türkülerle Başakşehirlilere unutulmaz bir ramazan akşamı yaşattı.

Başakşehir Kent Meydan’ında gerçekleştirilen ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Başakşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler kapsamında kitap fuarı gezilirken, iftar ve teravih namazı arasında düzenlenen etkinliklerde ilçenin küçük sakinleri doyasıya eğlendi.

Başakşehir’de şiir ve türkü akşamı

Teravih namazı sonrasında ise radyo programcısı ve yazar Mehmet Ercan, şiir dinletisiyle katılımcıları adeta mest etti. Ercan, sevilen şiirlerinin yanı sıra türkülerle Başakşehirlilere unutulmaz bir ramazan akşam yaşattı. Öte yandan Kanuni Sultan Süleyman Yurdu’nda öğrencilere lokma ve çay ikramı yapıldı.

Başakşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı standında ise Radyo, Yeni Medya, Gazetecilik ve Yeni Medya, Dublaj ve Sinema Okulları hakkında bilgi verildi. Gazeteci Erem Şentürk, ziyaretçilere gazetecilik atölyesi düzenledi.

etd0xajbp2uodlecjhvcgun8.jpg

fwd3pn9v6hwmvjtll1qmagbo.jpg

vopx0hnq1mrefzxdqswkbIjw.jpg

qyak2lb7egsgbpzcdtnx059q.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.