MENDİL KAPMACA’DA BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

MENDİL KAPMACA’DA BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

İstanbul Gençlik Oyunları’nda final heyecanı sürüyor. Çabukluk ve atletizm gerektiren mendil kapmaca branşında Başakşehirli kız öğrenciler, kıyasıya yarıştı. Kayaşehir Kültür Yaşam Parkı’ndaki final maçında rakipleri TOKİ Mustafa Kutlu Ortaokulu’nu mağlup eden İBB Yavuz Sultan Selim Kız İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Turnuva sonunda dereceye giren okullara madalyaları takdim edildi.

“Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum”

Finali savunma yaparak kazandıklarını dile getiren yedinci sınıf öğrencisi Azra Betül Kömürcüoğlu, “Maç sırasında çok heyecanlıydım. Taktiğimiz savunmaydı ve birinci olduk. İnşallah bir daha ki turnuvalarda da başarılı oluruz.” diye konuştu. 

“Birinci olmak için çok çabaladık”

Altıncı sınıf öğrencisi Hilal Sare Çeçen de turnuvanın çekişmeli geçtiğini ifade ederek, “Birinci olmak için çok çabaladık. Bu oyunu savunma yaparak ve rakibini şaşırtarak oynuyorsun. Kazandığımız için çok mutluyum. Başkanımız Yasin Kartoğlu’na ve herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

nykjvu7erxhpfw42toupmywc.jpg

oyfwn56s2unz4ph701rdv9aj.jpg

nww4ckqmyqltv2d1et7pbyj6.jpg

1neow0tlcf3gcmkvvxgtqzkp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.