NURULLAH GENÇ’İN SÖZLERİ GÖNÜLLERE İŞLENDİ

NURULLAH GENÇ’İN SÖZLERİ GÖNÜLLERE İŞLENDİ

Başakşehir Belediyesi, yoğum katılımla devam eden ramazan etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Nurullah Genç’i sevenleriyle bir araya getirdi. Genç, anılarını anlattığı söyleşide şiirlerini Başakşehirliler için okudu.  

Başakşehir Kent Meydan’ında gerçekleştirilen ramazan etkinlikleri yoğun katılımla devam ediyor. Pazar gününü fırsat bilen Başakşehirliler, iftardan sonra ramazan çadırını doldurdu. Çocuklar sahne etkinlikleriyle gönüllerince eğlendi, kitapseverler kitap fuarını boş bırakmadı. 

“Ülkemizin kıymetini bilmeliyiz”

Teravih namazının ardından düzenlenen söyleşi programında ise Prof. Dr. Nurullah Genç, Başakşehirlilere keyifli bir akşam yaşattı. Ülkemizin kıymetini bilmemiz gerektiğini belirten Genç, “Birçok millet ve memleket dolaştım. Nereye gidersem gideyim, Türkiye’nin ne kadar güzel bir kültüre ve coğrafyaya sahip olduğunu dinledim. Biz de bu güzel vatanımızın değerini bilmeliyiz” diye konuştu. Aynı zamanda yazar ve şair olan Genç, hayatından bazı kesitleri paylaştığı Başakşehirlilere sevilen şiirlerini de okudu.

2zlgne0xvfviu8ybhn71awky.jpg

e8Ij9gtaqo3je0ruzgzdmqpo.jpg

nwuevt8aeyz7jinqjgtfz9ol.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.