SARIYER’DE CEM BELEVİ RÜZGARI ESTİ

SARIYER’DE CEM BELEVİ RÜZGARI ESTİ

Sarıyer’de Cumhuriyet coşkusu bir başka yaşanıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılı nedeniyle Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Sarıyer Merkez’de sahne alan çeşitli üniversitelerin müzik grupları ve şarkıcı Cem Belevi müzik şöleni yaşattı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bu yıl ilk kez düzenlenen Gençlik Konserleri’nde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Nişantaşı Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, Beykent Üniversitesi ve MEF Üniversitesi’nin birbirinden yetenekli müzik grupları sahne aldılar. Her grubun seslendirdiği şarkılar kadar sahnedeki enerjileri, kendilerini izlemeye gelen Sarıyerliler tarafından büyük beğeni topladı.

 

“Müzik Susturulamaz”

Uzun zamandır bu tarz etkinliklerin yapılmadığını ve çok özlediklerini ifade eden üniversitelerin müzik grupları adına konuşan yetenekli öğrenciler, Sarıyer Belediyesi’nin kendilerine bu imkanı sağlamasından büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Gururlu Türk gençleri olduklarının altını çizen öğrenciler, “Gençlik biziz ve gelecek bizim ellerimizde. Müzik bu noktada önemli bir yer tutuyor. Müzik susturulamaz. Söylemeye ve çalmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştular.

 

“Sarıyer Belediyesi’ni Kutluyorum”

Birbirinden yetenekli grupların sonrasında sahneye Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Cem Belevi çıktı. Alanı dolduran yüzlerce Sarıyerli, şarkıcının seslendirdiği parçalara hep bir ağızdan eşlik ettiler. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Belevi, şarkılarını hayranları için seslendirdi. Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Şöleni’nin harika bir organizasyon olduğunu ifade eden Cem Belevi, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı coşku dolu bir haftayla kutluyoruz. Sarıyer Belediyesi harika bir organizasyon yaparak etkinlikleri bir haftaya yaydı. Elbette ki böyle bir günü bir güne sığdırmak mümkün değil. Aylara, yıllara ve hatta yüz yıllara sığdırdık. Herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

 

1wf9krjhplycqdwou5xsb0uy.jpg

kgabgndrzq1srowuhdpxjtnu.jpg

vuq6frsoqbdvazyI28nw1clh.jpg

syjxlkilags6cwrbd9xItfoz.jpg

3khaa52ukpvwdte7flbjmgxd.jpg

reI2zi079xgosm1gaxzjnysf.jpg

uq5jssytfmbxdklgke9rho8g.jpg

9ytz3lle8v1tcogmriaIfdv6.jpg

kjpszn4ogxvrmc03od7h5ek8.jpg

olsv8ifj769kpxttl3ypmv4n.jpg

t0wptneekbuify1faygrx5sq.jpg

hvuofc9igbxte1jm3Idn2yys.jpg

jwb0v5ghsea784kdrojdtlvz.jpg

ckqnIlgbuiwoahymqtelrzpp.jpg

1dxj3at9gtmwkvqkc4gnprdf.jpg

yov71mlpfnz5ch38qgvdktzh.jpg

ei5hqgral8nhgtkbpdmojms1.jpg

nd4hpzqc7wd03ubvagsacjn1.jpg

zqoekvhaicgufsbjhx57rte2.jpg

afry8bnncev6wkzswoxkfydp.jpg

rttuam8ohbeecwxviyd5hgqq.jpg

lz2d8jm1xvxhv7fgskeq4byo.jpg

04xlkd8zib9g13uomtmyd6wn.jpg

t4nfpk8stg9alwujeuyomv5p.jpg

4rxtpg5ayv1nckspbilfzwdm.jpg

Iajcuzkfovt2c9fhetzjvyn7.jpg

rsgyxgsb7q0nlunzi2mfu6w5.jpg

egpu6n5aIzqrjmpwswo41tbj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.