SIFIR ATIK BAŞAKŞEHİRLİ ÇOCUKLARLA GÜZEL

SIFIR ATIK BAŞAKŞEHİRLİ ÇOCUKLARLA GÜZEL

Başakşehir’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan sıfır atık kampanyasına büyük destek veriliyor. Başakşehirli çocukların sıfır atık bilinci kazanması için her hafta okullarda etkinlikler düzenleniyor. “Çocuklar Sıfır Atıkla Büyüyor” etkinliğinin bu haftaki adresi Mevlana İlkokulu’ydu. Öğrenciler, etkinlik boyunca hem eğlendi hem de çevre bilinci kazandı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da çocukların heyecanına ortak oldu.

Sıfır atık Başakşehir’imizin güzelliğine güzellik kattı

Sıfır atık çalışmalarına ilk günkü heyecanla devam ettiklerini ifade eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Geri dönüşüm çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Bu konuda çocuklarımıza ve gençlerimize çok güveniyoruz. Sıfır atık Başakşehir’imizin güzelliğine güzellik kattı. Ne yaparsak onlar için yapıyoruz. Tüm komşularımız da bu konuya dört elle sarılıyor ve sahip çıkıyor. En iyisi için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

dl0zqthycdsvcxr5gaviwp3w.jpg

rac2vntw0msdhlbouupyf1oy.jpg

kqvxsfakycbyvdu14ohomgj6.jpg

skbyvpucqxo8fjfjwIgs4l7h.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.