Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’dan Şile’ye mesaj

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’dan Şile’ye mesaj

Şile için hizmet etmek onurun en büyüğü, bizleri bu onurlu hizmete layık gören değerli Şileli vatandaşlarımıza teşekkür ederim,” dedi.

    31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan adayı olarak  % 54.38’lik oranla Şile’de rekor oy ile seçilerek yetkiyi milletten alan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; ” gönül belediyeciliğini tesis etmek için, samimiyetle,, ev ev, sokak sokak gezerek büyüğünden küçüğüne tüm vatandaşlarımızı ziyaret etik. Şile’de vatandaşlarımız gönlümüzden geçeni çok iyi biliyor, bu oy farkının sebebi bu gönül birlikteliğidir. Geride kalan 15 yılda  olduğu gibi bundan sonra da Şilemiz için hizmet etmeye ve ter akıtmaya devam edeceğiz. İlçemizi birlikle, beraberlikle, hep birlikte büyüteceğiz. Çocuklarımız, hanımlarımız, gençlerimiz, kentlimiz ve köylümüzle, İstanbul’un akciğeri ve doğal yaşam kaynağı Şile’de mutlu ve huzurlu yaşamaya devam edeceğiz.. Şile için hizmet etmek onurun en büyüğü, bizleri bu onurlu hizmete layık gören değerli Şileli vatandaşlarımıza teşekkür ederim,” dedi.


Kaynak: Şile  Belediyesi















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.