“ÜSKÜDAR FEST 2022” 3 GÜNDE 300 BİN KATILIMLA REKOR KIRDI

“ÜSKÜDAR FEST 2022” 3 GÜNDE 300 BİN KATILIMLA REKOR KIRDI

İlk gün gerçekleşen ve 100 bin kişinin üzerinde insanın izlediği Kolpa ve Sefo konserleriyle muhteşem bir açılış yaptığımız “Üsküdar Fest 2022”nin ikinci gününde de İkilem ve Pinhani konserleriyle sadece Üsküdar değil İstanbul’un dört bir yanından gelen gençleri coşturduk. Harem Meydanı’nda akşam saat 19.30’da başlayıp neredeyse gece saat 12.00’ye kadar devam eden konserlerin üçüncü ve son gününde ise ünlü sanatçılar Derya Uluğ ile Ceza sahne aldı.

Şarkılarıyla gençlerin sevgilisi haline gelen ünlü sanatçı Derya Uluğ birbirinden özel şarkılarını Harem Meydanı’nda toplanan on binler için söyledi. Derya Uluğ, “Hadi Çal”, “Canavar”, “Okyanus”, “Ah Zaman”, “Bizim Çocuklar”, “Canım Dediklerim”, “Perişanım Şimdi” ve “Nabız 180” gibi en çok bilinen şarkılarını gençlerle birlikte seslendirdi. Harem Meydanı’na İstanbul’un dört bir yanından gelen gençler şarkılara danslarıyla da eşlik ettiler.  

Üsküdar Fest 2022’nin final konserini ise Ceza yaptı.  Grubun solisti Bilgin Özçalkan sahneye çıktığında Harem Meydanı’nda adeta yer yerinden oynadı. Yüz bine yakın genç Ceza’nın şarkılarını hep bir ağızdan eşlik etti. Ceza konserde, “Yerli Plaka”, “Rüzgar”, “Suspus”, “Fark Var”, “Med Cezir”, “Gelsin Hayat Bildiği Gibi”, “Türk Marşı”, “Kim Bilir”, “Feyz Al”, “Ben Ağlamazken” adlı hafızalara kazınan şarkılarını tek tek seslendirdi. Harem Meydanı’ndaki gençler Ceza’nın şarkıları ve sahne performansı ile adeta kendilerinden geçtiler.  

Konser sırasında gençleri selamlamak üzere sahneye çıkan başkanımız Hilmi Türkmen, “Sizleri çok seviyoruz, iyi ki varsınız gençler. Harem sayısız insanın İstanbul’a ilk ayak bastığı ya da buradan hüzünle ayrıldığı bir semt. Gençler sizler de sevginizle, güzelliğinizle, heyecanınızla burada üç gündür tarih yazdınız. Sadece Üsküdar değil, İstanbul’un dört bir yanından gelen binlerce genci mutlu etmek, bizleri de sevindirdi. Gençler unutmayın, birlikte eğlenemeyenler, birlikte iyi zaman geçirmeyenler birlikte bir gelecek te kuramazlar. Biz gençlerle iyi zaman geçirmenin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Öyle de yapıyoruz. Bir ağabeyiniz olarak bu sevginizin bu enerjinizin bu heyecanınızın hiç eksilmemesini artarak devam etmesini diliyorum. İyi ki varsınız sevgili gençler. “ dedi.

9 Ağustos Salı günü başlayan Üsküdar Fest 20222’de sahne alan 6 sanatçı ve grubun konserlerine başta Üsküdar olmak üzere İstanbul’un dört bir yanından 3 günde yaklaşık 300 bin genç katıldı. 

ncowgitdoqty302skf8qp9rI.jpg

t3ipyjwesob7h1ouykvzc09g.jpg

boknq3otx8juzu4n95e1agss.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.