YAZ AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

YAZ AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

Başakşehir’de dolu dolu geçen Yaz Akademisi’nin kapanış programı ve sertifika töreni renkli görüntülere sahne oldu. Şamlar Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını alan Başakşehirli çocukların günü Hacivat-Karagöz, sihirbaz ve balon şov gibi gösterilerle şenlendi. Çocukların sevincine Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da ortak oldu. Akademide eğitim alan ve yaz boyunca kendilerini geliştiren çocukları tebrik eden Başkan Kartoğlu, çocuklara sertifikalarını sahnede takdim etti.

Akademiye 2 bin 400 öğrenci katıldı

Yaz tatiliyle birlikte Başakşehirli öğrenciler, ilçe genelindeki kültür yaşam merkezlerine akın etti. Yaz Akademisi’nde katılan 2 bin 400 öğrenciye manevi değerler eğitiminin yanı sıra ebru, müzik, resim, satranç, ilk yardım ve sağlıklı beslenme konularında bilgiler verildi. Ayrıca çocuklar, planetaryum uzay küresi etkinliği ve trafik eğitim parkuru gibi birçok faaliyetten yararlandı.

Eğlence ve eğitim bir arada

Başakşehir Belediyesi’nin 10 kültür yaşam merkezinde düzenlediği Yaz Akademisi’nde çocuklara hem eğitim verildi, hem de eğlenceli vakit geçirmeleri sağlandı. Hafta içinde 15 kişilik sınıflarda eğitim alan çocuklar için hafta sonları sosyal etkinlikler de düzenlendi.

ovro7avtfid29zwgIg5tdney.jpg

azebst9qd2lIqgryljvhncha.jpg

1a3j6e4gbkquxpn2zvtsjh9f.jpg

jacjzyln6t5be4pa32tpcwfz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.