YOGA TUTKUNLARI KİREÇBURNU’NDA BULUŞTU

YOGA TUTKUNLARI KİREÇBURNU’NDA BULUŞTU

Uluslararası Yoga Günü, Sarıyer Belediyesi ve Hindistan Başkonsolosluğu ortaklığında Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda kutlandı. Yogaya farkındalığın artması amacıyla tüm dünyada eş zamanlı gerçekleşen etkinlikte yüzlerce Sarıyerli, eğitmen Maral Gözetir eşliğinde yoga ve meditasyon yaptı.

Çocuklar, gençler ve kadınlar için sporu ulaşılabilir kılma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Sarıyer Belediyesi yoga severleri boğazın en güzel kıyılarından biri olan Kireçburnu’nda bir araya getirdi. Hint kültürünün bir parçası olan ve geleneksel bilgeliği temsil eden ateş yakımı ile başlayan etkinlikte beden ve ruhu birleştiren yoga asana, nefes terapisi ve meditasyon yapıldı. Taka Dhimi Hindistan Dans grubu gösterisi ile renklenen etkinliğe; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Hindistan Başkonsolosu Raj Kumar Tanwar, CHP Sarıyer İlçe yönetimi, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda yoga sever katıldı. Etkinlikte 21 Eylül tarihine kadar her Çarşamba saat 20.00’de Haydar Aliyev Parkı’nda açık havada yoga akşamları düzenleneceği bilgisi de verildi.

“Sağlıklı Bir Yaşam Diliyorum”

Programın açılış konuşmasını yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; “Yoga ile vücudun ritmini yakalamış oluyoruz. Özellikle nefes terapisi çok önemli. Yapılan her hareketin çok faydası var. Hindistan Başkonsolosluğu ile bu işi çok uzun yıllardır yapıyoruz. Boğaz’ın kilidi Kireçburnu’nda, temiz havada bu kadar güzel ortamda hep birlikte bir arada olmanın ayrı bir güzelliği var. Sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.

 

lycuabmtjxnrdvg3drutxehh.jpg

smhoetwgulhl0c25zi9gfxtm.jpg

nk4xpohu0lf9rvdebtIan2md.jpg

cbgzfsfsdvliemay2rlvpj30.jpg

ktnx389hrv6heo4epcu2i7wd.jpg

bsdteuyuiqj2horgIlzjmv63.jpg

2sujo7t9v4kqalg0q1if5hnd.jpg

snoucklwb3vqmzjtxc78yged.jpg

sne28ywtv3yIonr4ujfgpqfo.jpg

zmugssutm6prgI4adc9780kv.jpg

eogttxwjx5kur6bbrlzoIuqf.jpg

geckrvjroax50tftz3fglwq2.jpg

xugbu3hqke0mwrrhedfd4no5.jpg

uqmrzbawmyseetjf2c1kvIot.jpg

dgnftccho902ayvpbk5zmg8q.jpg

yhaeuqxnk90sjdwlmxItoovv.jpg

Izltv7wmj0ehruvh8xonec9b.jpg

bIhscmu9lxjkrwamfp3tocxb.jpg

hndsrpzIxktojmtw4kb5cn9e.jpg

dewm5s0tvmjbasbohdcolzir.jpg

rk8sxwsq7h9oecvmd2gy10wm.jpg

pcjedgzib9gnomekb5f2vu34.jpg

swlzpnkmoefxgqlhj4ycvedn.jpg

qzdm7lt1wstepIofvcbh6imw.jpg

r7qa8nu9xt0hso2ljtovagkb.jpg

xur2wx6kcuqnozwo5ahneilh.jpg

lwbmqngvmexwzcpqy2sjacfh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.