YOUTUBER SERTAÇ ABİ BAŞAKŞEHİR KENT MEYDANI’NDA

YOUTUBER SERTAÇ ABİ BAŞAKŞEHİR KENT MEYDANI’NDA

Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri, ilçe sakinlerini buluşturmaya devam ediyor. Başakşehir Kent Meydanı’nda gün boyu etkinlikler sürerken, teravih namazı sonrası da sevilen isimler Başakşehirliler ile bir araya geliyor. Ramazan Çadırı’nın bu akşamki konuğu özellikle çocukların çok sevdiği Youtuber Sertaç Abi oldu. Youtuber olmanın zorluklarından bahseden Sertaç Abi, çocuklara ramazan ile ilgili tavsiyeler vermeyi de ihmal etmedi. Yoğun katılımın olduğu programda Başakşehirliler, keyifli bir akşam geçirdi.

Kitap Fuarı ve çocuk etkinliklerinin tüm hızıyla sürdüğü ramazan etkinlikleri kapsamında Umre ve Kudüs ziyaretlerine başvurular da devam ediyor. Ramazan sonunda gerçekleştirilecek çekiliş için her akşam farklı bir camide stant kuruluyor. İlçe sakinleri, bu akşam 5. Etap’taki Ömer Nasuhi Bilmen Camii’nde kurulan stantta “Başakşehirli” mobil uygulaması üzerinden katılım sağladı.

faxIdtq8yjrb25i61pbxld4v.jpg

uguz0jqmvwIt8bkbzny4cd2x.jpg

v5dco9rm3fypujhaynzvwktb.jpg

zqI5u7xbgmy3nf1l8kuqmtj0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.