ADAYA KİTABA

ADAYA KİTABA

 ADA’YA KİTABA           Bu yıl ilkini düzenlediğimiz “1. Adalar Kitap Günleri&ldqu..

 ADA’YA KİTABA

           Bu yıl ilkini düzenlediğimiz “1. Adalar Kitap Günleri“ halkı kitapla daha fazla buluşturmak amacıyla 30’u aşkın yayınevi ve yazarın destekleriyle 29 Mayıs – 14 Temmuz tarihleri arasında Büyükada’da sürüyor. Kurulan standlar ile bir fuar alanına dönüştürülen Büyükada Atatürk Meydanı her gün 10:00 - 22:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. Okurseverlerin ilgisini çeken kitap fuarında tanınmış yazarların imza günlerinin yanı sıra, dinletiler, söyleşiler, atölyeler gibi aktiviteler ile her güne farklı bir etkinlik sığdırılıyor.

            Başkan Erdem Gül, “1. Adalar Kitap Günleri” ile ilgili yaptığı açıklamada “23 Haziran’da her şey güzel olduktan sonra ilk etkinliğimiz Adalar Kitap Günleri oldu. Bu etkinliğin geleneksel olması bakımından 1. diye adlandırıyoruz. Çok okur - yazar olmayan bir Türkiye’de yavaş yavaş adalıları ve İstanbulluları kitapla buluşturmaya çalışıyoruz. Yayınevlerimiz kitap işi yapmaktan ve halkı kitapla buluşturmaktan memnun. Bugünden itibaren herkesi Adalar’da kitap okumaya davet ediyoruz“ ifadelerini kullandı.             Başkan Gül ayrıca kendisine ait twitter hesabından “Ada’ya Kitaba” başlığıyla bir çağrı da yayınladı.

 


Kaynak:Adalar Belediyesi
























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.