BAŞKAN ERDEM GÜL, PERSONELLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA KONUŞTU

BAŞKAN ERDEM GÜL, PERSONELLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA KONUŞTU

Belediye personeli bayramlaşma vesilesi ile bir araya geldi.Bayramlaşma programına, Başkanımız Erdem GÜL, Manisa Milletvekili Vehbi BAK..

Belediye personeli bayramlaşma vesilesi ile bir araya geldi.

Bayramlaşma programına, Başkanımız Erdem GÜL, Manisa Milletvekili Vehbi BAKIRLIOĞLU, Meclis Üyelerimiz ve Başkan Yardımcılarımız da katıldı.

Bayram kutlaması ile konuşmasına başlayan Erdem GÜL, Belediye hizmetlerine bakış açısını “Hiç okuma yazma bilmeyenin de en entelektüelinin de kendi günlük yaşamında etkisini hissedebileceği bir belediye olmasını istiyorum” olarak ifade etti.

Konuşmasına “ben belediyeciliğin son derece karmaşık, son derece halkın anlayamayacağı, bir takım yasalara, bir takım mevzuata boğulmuş bir faaliyet olduğunu düşünmem asla. Böyle bir şey değildir belediyecilik. Belediyecilik en yerel biçimde halkın sorunlarını çözme uğraşıdır.  Elbette ki bizim bir takım geleneklerimiz ve halkın işlerini yapmakta zorlaştırıcı bir kamu anlayışımız var ama öteden beri kamu yararını savunan bizlerin, en işlevli hale getirebileceğimiz de bir kurum. Ben, biraz böyle basite indirgenmiş, hiç okuma yazma bilmeyenin de, en entelektüelin de kendi günlük yaşamında etkisini hissedebileceği, bütün bunları birleştirebileceğimiz bir belediye olmasını istiyorum“ diyerek devam eden GÜL,  son olarak “vicdanlı olacağız, ahlaklı olacağız, dayanışmacı olacağız, ilkeli olacağız ve iyi olacağız” ilkelerini vurguladı.


Kaynak:Adalar Belediyesi






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.