Akıllı Temizlik, Kusursuz Beyoğlu

Akıllı Temizlik, Kusursuz Beyoğlu

Beyoğlu Belediyesi, atıklarla sürekli temas halinde bulunan çöp konteynırlarında oluşan rahatsız edici kokuları engellemek için harekete geçti. İlçede bulunan tüm konteynırlar, özel spesifik konteynır yıkama ekipmanları ve sıcak su ile düzenli olarak t

Beyoğlu’nda temizlik çalışmaları sınır tanımıyor. ‘Akıllı Temizlik Kusursuz Beyoğlu’ sloganıyla tüm temizlik araçlarını akıllı sistemlerle donatan Beyoğlu Belediyesi, vatandaşlara temiz ve hijyenik bir yaşam alanı sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Özellikle yaz aylarında çöp toplama alanlarında oluşan rahatsız edici koku ve olumsuz görüntüleri engellemek için harekete geçen Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, özel spesifik konteynır yıkama ekipmanı ile sıcak su kullanarak tüm konteynırları düzenli olarak temizliyor.

TEMİZLİKTE SON TEKNOLOJİ ARAÇLAR KULLANILIYOR

Konteynır temizleme çalışmalarında son teknoloji araçlar kullanılıyor. 5 ton temiz su ve 5 ton pis su haznesine sahip Konteynır Yıkama Araçları, dezenfekten ve sıcak su kullanarak dışarı kirli su deşarjı yapmadan 200 bar basınç ve 95 dereceye kadar sıcak su sağlama özelliğine sahip. Böylelikle ilçedeki tüm konteynırların temizliğini ve dezenfeksiyonu sağlanarak vatandaşlara temiz ve hijyenik bir çevre sunulmuş oluyor.


Kaynak: Beyoğlu Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.