Bakırköy'de Sunnet şöleni kayıtları başladı

Bakırköy'de Sunnet şöleni kayıtları başladı

Bakırköy Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sünnet organizasyonunun bu yıl onuncusu yapılacak.

Sünnetlerin Bakırköy’deki özel hastanelerde modern ve sağlıklı bir ortamda yapılacağını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Bu yıl da geçtiğimiz 9 yılda olduğu gibi sünnetlerimizi ücretsiz olarak Bakırköy’deki özel hastanelerimizde (Acıbadem,Çamlık,İnternational ve Yaşar) hijyenik ve sağlıklı ortamlarda yapacağız. Sosyal projemize özel hastanelerimizin verdiği destekle çocuklarımız toplu olarak değil hastanelerimizin vereceği randevu esasına dayalı tek tek sünnetleri gerçekleşecek.”dedi.

 
 
Sünnet kayıtlarını  belediye binasının yanındaki ahşap 2 katlı binada alınacağını ifade eden Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan da ,” Sünnet kayıtlarımız belediyemizin ana binasının yanındaki Gençler Caddesi üzerinde bulunan ahşap iki katlı binadaki Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde yapılacak. Veliler sünnet kaydına gelirken çocuğun nüfus cüzdan fotokopisini, çocuğun fotoğrafını, kendi BAKKART’larını , kendi nüfus cüzdan fotokopilerini,sünnet yapılmasına dair izin belgesini   getirmeliler. Bir de  sadece 4 yaş ve üzerindeki çocukların sünnet kayıtlarını uzman doktorların tavsiye ile alıyoruz. Mayıs ayı sonuna kadar sünnetlerimizi yapacağız ve 31 Mayıs 2013-Cuma günü saat 15.00’de Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde  çocuklarımızın sünnet şölenini gerçekleştireceğiz. Ayrıntılı bilgi almak isteyen yurttaşlarımız 414 96 88 ve 414 9 777(3201-…-3209) numaralı telefonları arayabilirler.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.