OKUMADIĞINIZ KİTAPLAR KUMBARAYA

OKUMADIĞINIZ KİTAPLAR KUMBARAYA

Bakırköy Belediyesi “Okumadığınız Kitaplar Kumbaraya Kampanyası” başlattı.

Bakırköylüler, Ataköy 7.8.9.10. Kısım Muhtarlığı yanı, Zuhuratbaba Muhtarlığı önü ve Yeşilyurt Muhtarlığı karşı sokağına yerleştirilen kitap kumbaralarına evlerinde okumadıkları kitapları atarak başkalarıyla paylaşıyor.

 
Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen kumbaraların yerleştirilmesine devam edeceklerini belirterek,” Şu an için 3 noktaya koyduğumuz kumbaraların sayısını artıracağız. Fen İşleri Müdürlüğümüz kumbaraların imalatına devam ediyor. Kumbaralardan toplanan kitaplar Kütüphane Müdürlüğü’nün devam ettirdiği “Kütüphaneniz Kapınızda” Projesine kitap çeşitliliğini artırarak  daha fazla kitap kazandırmak  ve Anadolu’nun değişik yerlerinden gelen kitap isteklerine yanıt vermek amacıyla kullanılacak.
Bu yüzden Bakırköylüleri okumadıkları kitaplarını diğer Bakırköylüler ve Türkiye’nin değişik noktalarındaki yurttaşlarımız ve öğrencilerle paylaşmaya çağırıyorum.”dedi.
 
Belediye Başkanı Ünal Erzen,”Kütüphaneniz Kapınızda” Projesi hakkında da bilgi vererek,” Şu an Kütüphane Müdürlüğümüzün bünyesinde 5.000’in üzerinde kitap var. Belediyemizin www.bakirkoy.bel.tr internet sitesine giren Bakırköylüler buradan kimlik numarasıyla sisteme giriyor , biz de BAKKART sahibi oldukları için ev adreslerini görebiliyoruz ve istedikleri kitapları  ekiplerimiz evlerine kadar götürüyor. Bir haftalık sürenin ardından da kitabı geri alıyoruz. Bilgiyi paylaşmak Bakırköy’de bu kadar kolay.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.