Başkan Yıldız Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Başkan Yıldız Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kaptanpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin karne dağıtım törenine katıldı. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Yıldız, " Beyoğlu Belediyesi olarak çocuklarımızı geleceğin şartlarına uygun olarak yeti

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle İstanbul'da yaklaşık 2 milyon 700 bin öğrenci karnelerini aldı. Karne heyecanının coşkuyla yaşandığı okullardan bir tanesi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğup büyüdüğü Kasımpaşa’da bulunan Kaptanpaşa İmam Hatip Orta Okulu oldu. Öğrencilerin halk oyunları, folklor ve mehteran gösterileri ile renk kattığı karne törenine; Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı da katıldı.

“TÜM ÇOCUKLARIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, öğrencileri tebrik ederek, “Çocuklarımız bir eğitim dönemini daha tamamladılar ve karnelerini alıyorlar. Tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum, yürekten kutluyorum. Burası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mahallesi. Öğrencilerimizin ‘biz de Cumhurbaşkanı olmak istiyoruz’ dediklerini duyuyorum. Cumhurbaşkanımızın evi buraya yüz metre mesafede. Buradan, Kasımpaşa’dan yetişti başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak İstanbul’a hizmet etti. Sonrasında Başbakan oldu, şimdi de Cumhurbaşkanı olarak ülkemize hizmet ediyor.”dedi.

“ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞİN ŞARTLARINA GÖRE YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Yıldız, “Burada anneler ve babalar geleceğin Cumhurbaşkanlarını yetiştirmek üzere kolları sıvadı. Bizler de Beyoğlu Belediyesi olarak çocuklarımızı geleceğin şartlarına uygun olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Gençlerimize; Fatih Sultan Mehmet Han’ı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alarak gelecekte Türkiye’yi daha büyük ve güçlü kılmak için büyük görevler düşüyor. Sizlerde bunun için gayret gösteriyorsunuz, hepinizi kutluyorum.”şeklinde konuştu.


Kaynak: Beyoğlu Belediyesi
















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.