Beyoğlu'nda Bahar Temizliği Seferberliği

Beyoğlu'nda Bahar Temizliği Seferberliği

Beyoğlu Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçede hummalı bir temizlik çalışması başlattı. İlçede bulunan 45 mahallede yürütülen çalışmalar yaz boyunca devam edecek.

Baharın gelmesiyle birlikte Beyoğlu’nda temizlik seferberliği başlatıldı. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bahar temizliğiyle ilçede 45 mahalle elden geçirildi. 577 kişilik ekibi ve 105 modern aracın kullanıldığı “Beyoğlu’nda Bahar Temizliği” kampanyası ile ilçeyi temizleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü, ayrıca çalışmalarında kullandığı özel maddeler ile bakteri üretmeyen, tüm istenmeyen kokuları gideren doğal bir ürünle ilçeyi baştan aşağı yıkayarak temizledi.

BEYOĞLU YAZ’A TERTEMİZ GİRDİ

Yapılan temizlik çalışmalarıyla Beyoğlu’nun her yeri pırıl pırıl olurken, ilçe yaz aylarına tertemiz girme imkanı buldu. Temizlik çalışmaları çerçevesinde, cadde ve sokaklar yıkandı, bordür tretuvar kenarları boyandı, çöp konteynırları düzenli olarak yıkandı ve ilaçlandı. Bunlarla birlikte mahallelerde bulunan boş araziler temizlenerek, çevrede bulunan sahipsiz molozlar alınarak meydana getirdiği çirkin görüntü ortadan kaldırıldı. 

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAZ BOYUNCA ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
Ayrıca, yağmur ızgaraları, ağaçlar ve mahallelerde yapılan ilaçlama çalışmaları sayesinde bahar ayında çevreye zarar verecek her türlü haşereye önceden önlem alındı. Beyoğlu’nda bulunan yıkık, sahipsiz tüm binaların çevreye rahatsızlık veren molozları da temizlendi. Çalışmalar yaz boyunca devam ettirilerek ilçe sakinlerine sağlıklı ve hijyenik yaşam alanları sunulmuş olacak.


Kaynak: Beyoğlu Belediyesi






































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.