Beyoğlu'nda Camiler Bayrama Hazır

Beyoğlu'nda Camiler Bayrama Hazır

Beyoğlu Belediyesi, vatandaşların Bayram Namazı’nı sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eda etmelerini sağlamak amacıyla ilçede bulunan tüm camilerde hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

On bir ayın sultanı Ramazan Ayının son günlerinin yaklaşmasıyla birlikte Bayram hazırlıkları başladı. Beyoğlu Belediyesi, vatandaşların Bayram Namazı’nı sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eda etmelerini sağlamak amacıyla ilçede bulunan tüm camilerde hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen temizlik ve hijyen çalışmaları kapsamında ilçede bulunan 95 caminin içini ve çevresini temizledi. 

TAMAMEN HİJYENİK VE FERAH BİR İBADET ORTAMI HAZIRLANDI

Camilerin iç kısımlarında halıların yıkanması, ıslak ve kuru zeminlerde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla mabetler pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Temizlik için kullanılan yüksek teknoloji sayesinde ibadethanelerde oluşan nem, küf, rutubet ve mantar gibi bakterilerin önüne de geçilmiş oldu. Vatandaşlara hijyenik ve ferah bir ibadet ortamı sunan çalışmalar ile muhtemel hastalık bulaşma riski de ortadan kaldırılmış oluyor.


Kaynak: Beyoğlu Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.