Beyoğlu'nda Sokaklar Yaz Boyunca İlaçlanacak

Beyoğlu'nda Sokaklar Yaz Boyunca İlaçlanacak

Sıcak yaz günlerinde sağlık problemlerinin önüne geçmek için hummalı bir çalışma başlatan Beyoğlu Belediyesi, özel araçlarla ilçenin tüm noktalarında düzenli olarak ilaçlama çalışması yapıyor. Uzman ekipler tarafından yapılan ilaçlama çalışmaları, yaz

Beyoğlu Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların açık mekanlarda daha rahat vakit geçirmesini sağlamak ve sineklerin verdiği rahatsızlıkları azaltmak için ilaçlama çalışması başlattı. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yaz aylarında yapılan ilaçlama çalışmaları sıcak günlerde ortaya çıkan sağlık problemlerinin de önüne geçiyor. Her gün yapılan ilaçlama ile ilçenin tüm bölgeleri dezenfekte ediliyor. Uzman ekipler tarafından hazırlanan ve Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı’ndan onaylı olan ilaçlar sıcak yaz aylarında oluşan mikropların, bakterilerin insana ve çevreye olan etkisi minimum seviyeye indiriyor.


Kaynak: Beyoğlu Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.