CHP Maltepe’de Murat Kapan aday adaylığını açıkladı

CHP Maltepe’de Murat Kapan aday adaylığını açıkladı

Murat Kapan,”Maltepe’yi bir kez daha kazanmak, buradan İstanbul, Ankara’yı kazanmak için, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak için Maltepe belediye başkanlığına adayım” diyerek aday adaylığını açıkladı.

Yarın seçim olacak gibi, uzun zamandır çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren, Maltepe’nin her köşesine, CHP Maltepe belediye başkan aday adayı olacağını afiş, pankart ve el ilanları ile duyuran sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Murat Kapan.ilçe binasında,Maltepe ilçe örgütü önünde, ilçe başkanı Süleyman Kıpırtı’nın taktimi ile aday adaylığını açıkladı.

.

CHP Maltepe belediye başkan aday adayı Murat Kapan yaptığı konuşmada şunları söyledi,“Sevgili dostlarım, yoldaşlarım partimin değerli temsilcileri, uzaktan ve yakından gelen tüm dostlarımız, değerli örgüt emekçileri ve tüm misafirlerimiz. Bu gün burada bulunarak beni onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve huzurlarınızda Maltepe Belediye Başkan aday adaylığımı ilan ediyorum” dedi

.

Yaşamımın her alanında örgütlü mücadeleye inandım ve bunun için çaba harcadım. Sonunda bu edindiğim tüm bilgi ve tecrübemi, sosyal sermayemi, Partim Cumhuriyet Halk Partisinde siyasete başlayarak taçlandırmak istedim. Diyerek konuşmasını sürdüren Murat Kapan,” Bugünde, çok zorlu, çok meşakkatli ama son derece onurlu bir göreve talip oluyoruz. Maltepe’yi yönetmeye talip oluyoruz. Çünkü kazanacağımıza, başaracağımıza, zafere ulaşacağımıza eminim. Taksim gezi parkında faşizme, baskıya, gaza, copa, tazyikli suya ve tomaya karşı direnen gençlerimizden ve kadınlarımızdan aldığımız güç ve cesaretten dolayı inancım tam. Koltuklar makamlar, onların olsun ben sokaktayım. Kendim için değil halkım için sokaktayım ”dedi

.

İlçe binasına sığmayan partililer dışarıda beklediği açıklamada, Daha sonra davul ve zurna eşliğinde “Durma İlerle Bu Gençlik Seninle” sloganları eşliğinde seçim ofisinin açılışı yapıldı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum